Waarom WordPress deel 2

Zoals vorige keer beloofd nu de volgende 5 redenen waarom WordPress zo  populair  is.

6. Supersnel op MySQL

WordPress werkt lekker snel, vlot en betrouwbaar. Hoe dat komt? De basis is gewoon goed. Dat is MySQL, de fameuze open source database.

7. Simpel installeren

WordPress installeer je in zeven eenvoudige stappen. Binnen een kwartier is je blog online. Toch te lastig? Geen probleem. De WordPress-gemeenschap kent veel behulpzame zielen. Tegen een schappelijke vergoeding helpen ze je graag uit de brand.

8. Eenvoudig in gebruik

De interface van WordPress spreekt voor zich. Content toevoegen aan je blog gaat soepeltjes en eenvoudig. Echt, een kind kan de was doen.

9. Slim vertaald

WordPress is meertalig. Schermteksten en programmameldingen liggen vast in een slim tekstbestand. Daaraan zijn allerlei talen gekoppeld. Ook het Nederlands. Geen angst dus voor programma-updates. De meldingen van WordPress blijven in je eigen moederstaal.

10. Gebruikt door grote namen

WordPress wordt professioneel ingezet door grote persbureaus, multinationals, beroemdheden, politici en ga zo maar door. Kijk eens naar Reuters, CNN, Xerox, Jane Fonda of onze oer-Hollandse NRC-Next. WordPress kent een eindeloze lijst van referenties om van te watertanden.

Scroll naar boven