OVER MIJ

Informatie over mij

Bastiaan Burger Webdesign Logo
Bastiaan Burger 2

Bastiaan Burger

Hallo, ik ben Bastiaan Burger

Ik ben verknocht aan alles wat met automatisering en de moderne digitale wereld te maken heeft.  Bijna 12 jaar geleden ben ik gestart als  zelfstandig webdesigner. Ik ben gespecialiseerd in WordPress en volg de technische ontwikkelingen op de voet.

Daarbij richt ik mij op startende ondernemers, freelancers en zzp’ers. Mijn passie is hen met mijn bijdrage een vliegende start te geven. Groei van mensen inspireert mij. Als anderen het beste in zichzelf naar boven kunnen halen ben ik daar enthousiast over. Als onafhankelijk webdesigner ondersteun ik daarom met veel plezier ondernemers bij hun groei!

Een professionele website is voor ondernemers immers veel meer dan een uithangbord. Het is de vertaling van hun persoonlijke en zakelijke ambities.

Ik lever daarbij een volledig pakket. Zowel het ontwerp als de bouw en hosting van uw website.

Uiteraard zijn particulieren en instellingen ook van harte welkom indien zij van mijn diensten gebruik willen maken. Als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer heb ik daarbij zeker oog voor de bijzondere positie van non-profit instellingen.

Wilt u een professionele en voordelige website laten bouwen en of hosten en bent u gevestigd of woonachtig in Oosterhout, Breda, Dongen, Tilburg, Waalwijk, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Made, Drimmelen, Moerdijk, Klundert, Willemstad, Dinteloord, Roosendaal, Halderberge, Zundert, Rucphen, Gilze -Rijen ( Midden of West -Brabant) dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Als maatschappelijk verantwoord ondernemer sponsor ik een aantal verenigingen en stichtingen met een non-profit doelstelling. Dat zijn o.a. : MTB Tracks Oosterhout, Hart van Oosterhout, Cross for the Crocus, Pannehoef Podium voor Passie, Toneelvereniging ZoldertejaterStichting Voedseltuin Oosterhout.

Scroll naar boven