}); });
Bastiaan Burger Webdesign voor website en webshop

Ik ben Bastiaan Burger en woonachtig te Oosterhout (NB). Ik ben verknocht aan alles wat met automatisering en de moderne digitale wereld te maken heeft.  Enkele jaren geleden heb ik besloten voor mij zelf te beginnen als zelfstandig webdesigner. Daarbij richt ik mij op startende ondernemers, freelancers en zzp’ers. Mijn passie is hen met mijn bijdrage een vliegende start te geven. Groei van mensen inspireert mij. Als anderen het beste in zichzelf naar boven kunnen halen ben ik daar enthousiast over. Als onafhankelijk webdesigner ondersteun ik daarom met veel plezier ondernemers bij hun groei! Een professionele website is voor ondernemers immers veel meer dan een uithangbord. Het is de vertaling van hun persoonlijke en zakelijke ambities.

Contact over uw website of andere zaken moet praktisch en snel verlopen. Voor een snelle reactie kunt u op de volgende manieren contact  opnemen:

Telefoonnummer:  06-23601165

E-mail: info@bastiaanburger.nl

Adresgegevens:

Bastiaan Burger Webdesign

Wilhelminalaan 14,

4905 AW Oosterhout

 

U kunt ook contact met mij opnemen met onderstaand contactformulier (u ontvangt binnen 24 uur een antwoord!):

© 2017 Bastiaan Burger Webdesign. Alle prijzen zijn excl. btw .All rights reserved.

Click Me