}); });

Jouwpad voor levensvragen

Beste Bas,
Je gaf me alle ruimte om te ontdekken hoe ik de website wilde inrichten met gepaste professionele sturing en advies. Bij vragen en het uitwerken van opdrachten reageer je snel. In het hele proces kon ik op je rekenen, bedankt voor de zeer prettige samenwerking.
Samantha Biesheuvel 24_email geel


Nieuwe website voor In and Outside Beauty

Ik ben heel erg gelukkig met mijn website. Als schoonheidsspecialiste/pedicure wil ik graag veel laten zien en alle soorten behandelingen duidelijk maken. Toch wilde ik een overzichtelijke website. Ik ben heel erg tevreden en heb al behoorlijk wat klanten via de website in mijn salon gehad. Ik vind het ook heel fijn dat je al mijn vragen kunt beantwoorden.

Emmy Winter 24_email geel


Nieuwe website voor Slanker en gezonder

Beste Bas, ik wil even doorgeven dat ik erg blij ben met mijn website. Het ziet er super uit.  Ik vertelde wat ik wilde hebben en jij hebt het gemaakt, helemaal naar wens. Voor vragen ben je altijd bereikbaar, echt geweldig!

Desiree Huybregts. 24_email geel

 


 Nieuwe website voor P. Loonen en G. van Tilburg Totaalbouw

Hoi Bas,

We zijn zeer tevreden het ziet er allemaal goed en gelikt uit nu zullen de opdrachten binnen stromen.
Als laatste hartelijk dank voor het maken van een mooie website.

Met vriendelijke groeten,
Perry Loonen
P Loonen Totaalbouw24_email geel


Nieuwe informatieve website over Schiermonnikoog

Als groot liefhebber van het Waddeneiland Schiermonnikoog maakte ik jaren geleden een informatieve website over het eiland. Het programma waarmee ik de website oorspronkelijk maakte, was niet meer van deze tijd. Toen mijn pc kapot ging, besloot ik de site opnieuw op te zetten met WordPress. Dat lukte me niet echt goed. Bijna had ik de moed al opgegeven, toen Bas(tiaan) Burger  in zicht kwam. Hij ‘vertaalde’ op een prima wijze en met veel geduld mijn wensen tot een website waar ik trots op kan zijn. Bas, dank voor de energie die je er in hebt gestoken en voor het vele meedenken!

Een tevreden webbeheerder, Ed Kieckens  24_email geel


Nieuwe website JCC Breda Vereniging voor Young Professionals

Bas Burger heeft onze Vereniging voor Young Professionals, de JCC Breda, geholpen aan een nieuwe website, passend bij hetgeen we willen uitstralen.

Via een gezamenlijke connectie kwamen we in contact met Bas. We waren niet tevreden met onze huidige website die te statisch was en bovendien niet meer paste bij het beeld dat wij bij de doelgroep wilden uitstralen. Onze vereniging zat net in een periode van herbezinning en Bas gaf de gouden tip om eerst de reeds geplande brainstormsessie met de leden af te wachten voordat we over de website-wensen gingen praten. Hij droeg zelf ook bij aan het beter formuleren van onze “core business”; hij stelde de juiste vragen en liet ons daardoor nadenken over wat voor soort vereniging we nu eigenlijk wilden zijn.

Bij de bouw van de website heeft hij ons telkens betrokken bij zijn ideeën en ons meerdere mogelijkheden voorgelegd waaruit wij konden kiezen. Ook ten aanzien van het onderbrengen van de website bij een hosting service heeft hij ons goed geïnformeerd over de mogelijkheden en de voor-en nadelen hiervan. Zijn communicatie was duidelijk en snel. We zijn in het webontwikkelingstraject van ca. 1,5 maand een paar keer bij elkaar gekomen, de overige communcatie verliep via email. Bas was altijd bereid om onze vragen te beantwoorden en hij was zo flexibel om zich aan onze drukke agenda’s aan te passen.

Zodra de site klaar was, heeft Bas ons een heldere uitleg gegeven over het CMS. We zijn zeer tevreden klanten!

Barbara van Witteloostuyn, voorzitter JCC Breda24_email geel


Nieuwe website Thom Bliemer Schilderwerken

Ik heb mijn website laten bouwen door Bas Burger, na aanlevering van informatie en foto’s. Mijn ervaring met Bas, als leek omtrent websites,was een zeer prettige. Goede uitleg en beschrijvingen, alle tijd voor je en je mag Bas altijd bellen als je er toch niet uit kunt komen. Ook de nazorg als de website in de lucht is, is prima. Zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding.

Vriendelijke groeten Thom Bliemer24_email geel


Nieuwe website Zoldertejater.

Beste Bas,

Bij deze wil ik je, mede namens het bestuur, complimenteren met de door jou gemaakte nieuwe  website voor onze toneelvereniging. Wij zijn werkelijk heel tevreden. Heel knap hoe jij ons eisenpakket hebt weten om te zetten. Modern met een “cultureel karakter”. Informatie over producties, reserveren, kledingverhuur etc. met een enkele click. Van meerdere mensen, oud en jong, hebben wij al positieve reacties gekregen over de overzichtelijkheid en de eenvoudige bediening.

Nogmaals bedankt en vriendelijke groeten,

Dick Hessling/ voorzitter Zoldertejater.24_email geel


 

© 2017 Bastiaan Burger Webdesign. Alle prijzen zijn excl. btw .All rights reserved.

Click Me