Voorbeelden van gemaakte website´s

Hieronder ziet u voorbeelden van door mij gemaakte website´s.

Webdesign Bastiaan Burger Webdesign

Klik op de afbeelding om de site te bekijken

Reacties van klanten

Beste Bas, ik wil even doorgeven dat ik erg blij ben met mijn website. Het ziet er super uit.  Ik vertelde wat ik wilde hebben en jij hebt het gemaakt, helemaal naar wens. Voor vragen ben je altijd bereikbaar, echt geweldig! Desiree Huybregts

Hoi Bas,

We zijn zeer tevreden het ziet er allemaal goed en gelikt uit nu zullen de opdrachten binnen stromen. Als laatste hartelijk dank voor het maken van een mooie website. Met vriendelijke groeten, Perry Loonen P Loonen Totaalbouw

Ik heb mijn website laten bouwen door Bas Burger, na aanlevering van informatie en foto's. Mijn ervaring met Bas, als leek omtrent websites,was een zeer prettige. Goede uitleg en beschrijvingen, alle tijd voor je en je mag Bas altijd bellen als je er toch niet uit kunt komen. Ook de nazorg als de website in de lucht is, is prima. Zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke groeten Thom Bliemer

Beste Bas,

Bij deze wil ik je, mede namens het bestuur, complimenteren met de door jou gemaakte nieuwe  website voor onze toneelvereniging. Wij zijn werkelijk heel tevreden. Heel knap hoe jij ons eisenpakket hebt weten om te zetten. Modern met een “cultureel karakter”. Informatie over producties, reserveren, kledingverhuur etc. met een enkele click. Van meerdere mensen, oud en jong, hebben wij al positieve reacties gekregen over de overzichtelijkheid en de eenvoudige bediening. Nogmaals bedankt en vriendelijke groeten, Dick Hessling/ voorzitter Zoldertejater.

Hele fijne en prettige samenwerking met Bas! Alles voor mijn website werd precies uitgevoerd zoals ik graag wenste.

Eefje van Gils-Eefjemuurbloempje.nl

Scroll naar boven