Hoe “Fancy” moet uw website zijn?

Vraag: geven bezoekers om het ontwerp van uw website, of is het meer iets voor u om mee te showen?

Informatie is van belang

Feit is, bezoekers geven helemaal niets om je ontwerp. Het enige waar zij om geven, is de antwoorden die u hen kunt bieden – en hoe snel en duidelijk u het kunt bieden. Misschien wilt u een mooi ontwerp, maar u hebt snelheid en duidelijkheid nodig.

En ook hoe “aangepast” is uw ontwerp voor bezoekers op mobiele apparaten? Op de meeste mobiele apparaten komt uw aangepaste ontwerp neer op … eenvoudige tekst.

Met andere woorden, grote afbeeldingen, fancy doo-dads en andere “coole” aanpassingen verdwijnen in wezen voor het snelst groeiende segment van uw websitepubliek.

Dus dat roept de vraag op:

Is een zeer op maat gemaakt ontwerp echt de investering waard?

Tonen op maat gaat immers over veel meer dan kijken naar je ego. Het gaat ook over risico’s en verantwoordelijkheden :

  • Add-on componenten zoals Plugins moeten worden geïntegreerd in het ontwerp op maat
  • Updates veroorzaken eerder problemen op zeer aangepaste sites

Als u deze risico’s niet begrijpt, loopt u misschien vast in een sterk op maat gemaakte Frankenstein-website, waardoor u die moeilijk kunt repareren.

Dus wat is de oplossing hier? Om aanpassingen helemaal te vermijden?

Nee! Basisaanpassingen zijn fundamenteel belangrijk voor elke website.

Goede basis voor website is van belang

De oplossing is om een ​​websitebasis te gebruiken die is ontworpen om op een georganiseerde manier verstandige aanpassingen en daardoor plug-inintegraties mogelijk te maken.

Deze basis moet worden geoptimaliseerd voor snelheid, SEO en onderhoudsgemak in plaats van onhandige ‘functies’ die uw site alleen maar vertragen en erger maken op mobiele apparaten.

De oplossing is Focus – de ultieme basis voor uw WordPress-website.

Focus is een snelle en goede basis

Mijn website is gemaakt met Focus en haalt daarom een laadsnelheid van 93 op de schaal van 0 tot 100 van Google Page Speed Insights. Dus zeer snel! En zoals bekend vindt Google de snelheid waarmee een website wordt geladen steeds belangrijker worden voor het “ranken” van zoekopdrachten.

Scroll naar boven