}); });

Website laten maken?

U wilt een website laten maken tegen een betaalbare prijs en een uitstekende service? Dan bent u bij Bastiaan Burger Webdesign op het juiste adres. Wij maken en onderhouden professionele websites tegen een betaalbare prijs. Bij ons kun je een complete website laten maken vanaf €199,-.

wordpress-website-laten-maken[1]

WordPress website laten maken

Bastiaan Burger Webdesign is gespecialiseerd in het maken en onderhouden van wordpress websites. WordPress is een Content Management System die het mogelijk maakt dat u eenvoudig, zonder veel technische kennis, uw website zelf kunt aanpassen. Wij maken eerst uw website op maat en zetten dit vervolgens om in wordpress waardoor u de mogelijkheid krijgt om uw website daarna zelf te beheren. Denk hierbij aan het toevoegen of wijzigen van foto’s, schrijven van nieuwe artikelen of het aanmaken van een extra pagina.

Onze werkwijze: Uw website in 6 stappen online

In deze fase kun je op basis van de gegeven informatie op onze website een keuze maken uit onze pakketten . Nadat je dit hebt gedaan nemen wij persoonlijk contact met je op om jouw wensen te bespreken. Mocht je nog aanvullende wensen hebben, dan kun je deze met ons delen.

Nog vragen? Vraag gratis en vrijblijvend deskundig advies aan!

Nadat je de bestelling hebt geplaatst en wij jou persoonlijk hebben gebeld krijg je van ons een e-mailadres waar jij jouw grafische materialen naar kunt opsturen. Denk hierbij aan foto’s, logo’s en teksten.

Zodra wij alle grafische materialen hebben ontvangen, kunnen wij aan de slag. Wij beginnen dan met het ontwerpen van jouw website. In deze fase nemen wij jouw wensen mee en proberen we deze te vertalen naar een professioneel ontwerp.

Het eerste ontwerp is nu af! Je krijgt van ons per mail de preview van jouw nieuwe website zodat je kan kijken of het eerste ontwerp aan jouw wensen voldoet. Eventuele aanpassingen kunnen in deze fase worden gedaan.

Nu het eerste ontwerp goedgekeurd is door jou, kunnen wij beginnen met het bouwen van de website en het hierna volledig testen ervan. Nadat dit door ons is gedaan, krijg jij toegang tot jouw nieuwe website zodat jij de website ook volledig kan testen en ons kan laten weten wat je er van vindt!

Gefeliciteerd! Jouw nieuwe website is nu af en staat online. Je krijgt van ons per mail de inloggegevens van jouw website zodat jij voortaan ook jouw website zelf kan aanpassen.

© 2017 Bastiaan Burger Webdesign. Alle prijzen zijn excl. btw .All rights reserved.

Click Me