WordPress website laten maken

Website laten maken?

U wilt een website laten maken tegen een betaalbare prijs en een uitstekende service? Dan bent u bij mij op het juiste adres. Ik maak en onderhoud professionele websites tegen een betaalbare prijs. Bij mij kunt u een complete website laten maken vanaf €199,-.

WordPress website laten maken

Ik ben gespecialiseerd in het maken en onderhouden van WordPress websites. WordPress is een Content Management System die het mogelijk maakt dat u eenvoudig, zonder veel technische kennis, uw website zelf kunt aanpassen. Ik ontwerp eerst uw website op maat en zet dit vervolgens om in WordPress. U kunt uw website daarna zelf beheren. Denk hierbij aan het toevoegen of wijzigen van foto’s, schrijven van nieuwe artikelen of het aanmaken en aanpassen van een (extra) pagina. Daarbij sta ik paraat om u zoveel mogelijk te helpen. Als u dat wilt kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten.

Websites worden steeds meer geraadpleegd via de smartphone. Dat zal in de toekomst alleen maar stijgen. Ik hou daar rekening mee door de website zo te bouwen dat die daarop uitstekend leesbaar is. Dat betekent ook dat de website snel geladen moet kunnen worden.

Om goed gevonden te worden op bijv. Google is leesbaarheid en snelheid van (steeds groter) belang.

Mijn werkwijze: Uw website in 6 stappen online (Standaard en Premium module)

1.Oriëntatie en bestelling

In deze fase kunt u op basis van de gegeven informatie op mijn website een keuze maken uit onze pakketten . Hebt u eerst nog vragen stel ze gerust vrijblijvend. Nadat u dit hebt gedaan neem ik persoonlijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Mocht u nog aanvullende wensen hebben, dan kunt u deze met mij delen.

2. Opsturen van grafische materialen

Nadat u de bestelling hebt geplaatst en ik u persoonlijk heb gebeld krijgt u van mij een e-mailadres waar u u uw grafische materialen naar kunt opsturen. Denk hierbij aan foto’s, logo’s en teksten.

3. Ontwerpen van uw website

Zodra ik alle grafische materialen heb ontvangen, kan ik aan de slag. Ik begin dan met het ontwerpen van uw website. In deze fase neem ik uw wensen mee en probeer ik deze te vertalen naar een professioneel ontwerp.

4. Bespreking en goedkeuring

Het eerste ontwerp is nu af! U krijgt van mij per mail de preview van uw nieuwe website zodat u kan kijken of het eerste ontwerp aan uw wensen voldoet. Eventuele aanpassingen kunnen in deze fase worden gedaan.

5. Bouwen en testen van de website

Nu het eerste ontwerp goedgekeurd is door u, kan ik beginnen met het bouwen van de website en het hierna volledig testen ervan. Nadat dit is gedaan, krijgt u toegang tot uw nieuwe website zodat u de website ook volledig kan testen en mij kan laten weten wat u er van vindt!

6. Opleveren van de website

Gefeliciteerd! Uw nieuwe website is nu af en staat online. U krijgt van ons per mail de inloggegevens van uw website, zodat u voortaan ook uw website zelf kan aanpassen. Uiteraard krijgt u van mij uitleg hoe u die aanpassingen zelf kunt doen.