WEBSITE/ WEBSHOP BOUWEN

Informatie over het maken van een website evt. gecombineerd met een Webshop

Webdesign Bastiaan Burger Webdesign

Website laten maken?

U wilt een website laten maken tegen een betaalbare prijs en een uitstekende service? Dan bent u bij mij op het juiste adres. Ik maak en onderhoud professionele websites tegen een betaalbare prijs. Daardoor kunt u een complete website laten maken vanaf €199,-.

Webshop maken?

Voor het maken van een webshop hebt u in  ieder geval een website nodig waaraan met behulp van WOOCommerce een webshop wordt toegevoegd. Dat kan tegen een meerprijs van € 50. (Installatie en configuratie WOOCommerce). U voegt dan zelf de producten aan toe. Dat wordt u uiteraard uitgelegd en voorgedaan. U kunt dan uw producten via Internet verkopen. Als u nog specifieke wensen hebt, maken we daar een aparte afspraak over.

WordPress website laten maken

Ik ben gespecialiseerd in het maken en onderhouden van WordPress websites. WordPress is een Content Management System die het mogelijk maakt dat u deze eenvoudig, zonder veel technische kennis, zelf kunt aanpassen. Ik ontwerp deze eerst op maat of pas het door u gekozen ontwerp aan en zet dit vervolgens om in WordPress.  Vervolgens kunt U uw website zelf beheren. Denk hierbij aan het toevoegen of wijzigen van foto’s, schrijven van nieuwe artikelen of het aanmaken en aanpassen van een (extra) pagina. Daarbij sta ik paraat om u zoveel mogelijk te helpen. Als u dat wilt kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten.

Mobiele apparaten

Websites worden steeds meer geraadpleegd via de smartphone. Dat zal in de toekomst alleen maar stijgen.  Daarom hou ik daar rekening mee door deze zo te bouwen dat die daarop uitstekend leesbaar is en dat de site snel geladen kan worden.

Om goed gevonden te worden op bijv. Google is leesbaarheid en snelheid van (steeds groter) belang.

Mijn werkwijze

Uw website in 6 stappen online (Standaard en Premium module)

1.Oriëntatie en bestelling

In deze fase kunt u op basis van de gegeven informatie een keuze maken uit mijn pakketten . Hebt u eerst nog vragen stel ze gerust vrijblijvend. Nadat u dit hebt gedaan neem ik persoonlijk contact met u op om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken.

2. Opsturen van grafische materialen

Nadat u de bestelling hebt geplaatst en ik u persoonlijk heb gebeld krijgt u van mij een e-mailadres waar u u uw grafische materialen naar kunt sturen. Denk hierbij aan foto’s, logo’s en teksten.

3. Ontwerpen van uw website

Zodra ik alle grafische materialen heb ontvangen, kan ik aan de slag. Ik begin dan met het ontwerp. In deze fase neem ik uw wensen mee en vertaal ik deze naar (een) ontwerp(en).

4. Bespreking en goedkeuring

Het ontwerp is nu af! Daarna krijgt u van mij per mail de preview van uw nieuwe website, zodat u kan kijken of het eerste ontwerp aan uw wensen voldoet. Uiteraard kunt u eventuele aanpassingen inbrengen die ik verwerk.

5. Bouwen en testen

Nu het eerste ontwerp goedgekeurd is door u, kan ik beginnen met het bouwen van de website en het hierna volledig testen ervan. Nadat dit is gedaan, krijgt u toegang tot uw nieuwe website zodat u deze ook volledig kan testen en mij kan laten weten wat u er van vindt!

6. Opleveren van de website

Gefeliciteerd!

Uw nieuwe website is nu af en staat online. U krijgt van mij per mail de inloggegevens van uw website, zodat u voortaan ook uw website zelf kan aanpassen. Uiteraard krijgt u van mij uitleg hoe u die aanpassingen zelf kunt doen. Daarnaast sta ik paraat om al uw vragen te bespreken.

Scroll naar boven