HOSTING

Website zichtbaar maken

Hosting Bastiaan Burger Webdesign

 

Ik lever als extra service hosting van uw website. Zo kan ik u voor het gehele traject van dienst zijn en ontzorgen. Ik maak uw website en desgewenst verzorg ik de domeinnaam registratie en de hosting van uw website via de servers van een groot hostingbedrijf. Bovendien zorg ik ervoor dat zonder meerkosten uw website via SSL gehost wordt en dus als veilig wordt beschouwd volgens de huidige maatstaven. De kosten daarvan bedragen 30 euro per jaar (excl btw). Zie ook de pagina prijzen.

Wat is hosting?

Hosting betekent dat uw website via een server in verbinding staat met het internet. Uw website wordt gehost op een server, wat eigenlijk een gewone computer is die 24 uur per dag aan staat en aangesloten is op het internet. Wie uw domeinnaam intikt in een browser wordt automatisch naar de bestanden op de server geleid. Zo is uw website online te zien over de hele wereld.

Wat betekent het woord hosting?

Het woord 'hosting' is afgeleid van het Engelse 'host', wat 'gastheer' betekent. Hosting kan dus uitgelegd worden als het huisvesten van een website. Waardoor een webhoster eigenlijk een gastheer is voor uw websites!

Wat zijn de benodigdheden voor hosting?

Voor de hosting van een site zijn een sterke, betrouwbare computer met veel schrijfruimte en geheugen nodig en een nameserver waarop de informatie staat bij welke domeinnaam de bestanden op de server horen.

Scroll naar boven