}); });

Bij het maken van een website zijn allerlei aspecten van belang. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn een professioneel fotograaf in te schakelen voor het maken van mooie foto’s van uw bedrijf c.q. uw werkzaamheden die u wil promoten. Ook zult u zelf een digitaal portaal naar uw website willen hebben om deze bij te houden en of nieuwe berichten te plaatsen. Ik noem hierbij een aantal bedrijven die u eventueel zelf kunt inzetten.

Fotografie

Jan van Dongen 

ICT Advies

Ronald Bremmer ICT Advies

Reserveringssysteem

Veel klanten zijn op zoek naar een snel en goedkoop reserveringssysteem. Voor bijv. het online maken van afspraken, boten of huizen verhuren, tennisbanen en vergaderzalen online laten boeken en nog veel meer. Een goed systeem daarvoor is SuperSaaS. Tot 50 boekingen is het gratis. Maak een (gratis) reserveringssysteem.

Zelf website maken?

Wellicht wilt u zelf uw website helemaal maken in WordPress. Eventueel kan ik u daarbij adviseren.  U kunt al zelf een (eenvoudige) website  maken bij WordPress.org.

Wilt u een meer uitgebreide site zelf maken dan is een goed (Engelstalig) startpunt hiervoor

Build Your Own Bussiness Website dat meer dan duizend instructie video’s heeft met een forum waar u ook vragen kunt stellen.

 

 

© 2017 Bastiaan Burger Webdesign. Alle prijzen zijn excl. btw .All rights reserved.

Click Me