}); });

Hosting bij Bastiaan Burger Webdesign

Wij leveren als extra service hosting van uw website. Zo kunnen wij u voor het gehele traject van dienst. Wij maken uw  website en desgewenst verzorgen wij de domeinnaam registratie en de hosting van uw website via de servers van een groot hostingbedrijf. Bovendien zorgen wij ervoor dat zonder meerkosten uw website via SSL gehost wordt en dus als veilig wordt beschouwd volgens de huidige maatstaven. Bekijk de mogelijkheden.

Wat is hosting?

Hosting betekent dat uw website via een server in verbinding staat met het internet. Uw website wordt gehost op een server, wat eigenlijk een gewone computer is die 24 uur per dag aan staat en aangesloten is op het internet. Wie uw domeinnaam intikt in een browser wordt automatisch naar de bestanden op de server geleid. Zo is uw website online te zien over de hele wereld.

Wat betekent het woord hosting?

Het woord ‘hosting’ is afgeleid van het Engelse ‘host’, wat ‘gastheer’ betekent. Hosting kan dus uitgelegd worden als het huisvesten van een website. Een webhoster is daarmee eigenlijk een gastheer voor websites!

Wat zijn de benodigdheden voor hosting?

Voor de hosting van een site zijn een sterke, betrouwbare computer met veel schrijfruimte en geheugen nodig en een nameserver waarop de informatie staat bij welke domeinnaam de bestanden op de server horen.

© 2017 Bastiaan Burger Webdesign. Alle prijzen zijn excl. btw .All rights reserved.

Click Me